Thursday, June 2, 2016

Kontsert Tõrukese perele ja pidulik lõunasöök


Täna hommikul oli Tõrukese perel võimalus üle vaadata tänavused lasteaia lõpetajad. Kontserdiga esinesid Oravate ja Jäneste rühma kooliminejad lapsed.
























Lõunasöök oli tavapärasest pidulikum.







Tuesday, May 24, 2016

Supervahva päev looduses

Tänaseks päevaks kinkis ilmataat meile ülihea ilma. Oravalapsed marssisid vapralt enam kui 5 km pikkuse rabaringi läbi, uurisime taimi ja erinevaid rabatüüpe ning saime teada, kuidas rabas ohutult liikuda.
























Pärast matka viis buss meid külla Anna-Liisale. Nägime vahvat taluelamist suure hulga lammaste, küülikute, koera ja kassiga. 




Lasteaiast kaasavõetud lõunasöök kadus kiiresti näljastesse kõhtudesse, seejärel asuti kaasavõetud maiuspalade kallale. Piknikulaud oli lausa lookas puuviljade, magusate ja soolaste ampsude all. 



Tegevust jätkus kõigile küllaga, suur tänu Anna-Liisa perele vahva vastuvõtu eest!






Thursday, May 19, 2016

Läheme väljasõidule

Teisipäeval 24. mail teeme väikese väljasõidu. Lasteaiast lahkume kell 9.30 ja sõidame kõigepealt Seli-Sillaotsa rabamatkale. Raba asub Alam-Pedja looduskaitsealal. Matkaraja pikkus on 5,6 kilomeetrit. Pärast matka sõidame Anna-Liisa juurde Sinikülasse. Seal sööme lõunasööki ja veedame mõnusalt aega. Tagasi lasteaeda tuleme kella 15.30 - 16 paiku. Lasteaia lõunasöögi ja õhtuoote arvelt võtame toitu kaasa. Soovi korral võivad lapsed võtta kaasa ka veidi näksimist, et ühiselt katta Anna-Liisa juures piknikulaud. 
  Bussisõidu eest tasub lasteaed. 

Monday, May 16, 2016

Uisukooli etendust vaatamas


Käisime Lõunakeskuses vaatamas Tartu Uisukooli etendust "Pöial-Liisi". Etenduses olid osalised ka meie rühma Jete Maria ja Marion Andra ning Jäneste  rühma Valeria.

rühma rühma Valeria






Meie tublid uisutüdrukud



Päevakangelased pärast etendust