Monday, March 30, 2015

Lihavõttekaunistuste näitus

 Aitäh tublidele meistrimeestele! Tulge kõik meie vahvat näitust vaatama














Kadi-Ly sünnipäev

Meil on jälle üks kuueaastane laps rühmas juures. Palju õnne sulle, kallis Kadi-Ly!








Tuesday, March 24, 2015

Näitus tulekul

Lähenemas on munapühad. Selle puhul korraldame taas näituse põnevatest meisterdustest.Ootame kodus koos lapsega tehtud töid näitusele alates esmaspäevast 30. märtsist.

Wednesday, March 18, 2015

Luulevõistluse üliedukas lõpp


 Tamme raamatukogusse oli täna kogunenud ligikaudu 50 last     Kannikese, Anni, Maarjamõisa ja Tõrukese lasteaiast. Selgitati parimad Heiki Vilepi luule esitajad 5 aastaste ja 6 -7 aastaste vanuserühmas.
 Väike saal oli rahvast pungil ja  fotograafil oli tõelisi raskusi meie tublide esinejate pildile saamisega. Kõik meie rühma lapsed esinesid väga julgelt ja kõlava häälega. Kiitus teile, Eliise, Riho, Elisabeth, Marta, Timo ja  Helena !



 Võistlus lõppes 5 aastaste vanuserühmas osalenud Oravate lastele erakordselt edukalt. Saime  esikoha ja ka kaks eripreemiat. Kõige tublimaks esinejaks osutus meie Timo, kelle võidule aitas kaasa väga ilmekas esitus. Eripreemiad said Riho ja Elisabeth. PALJU, PALJU ÕNNE !











                  Siin ongi meie lasteaia esindus tänasel luulepäeval, 5 aastaste vanuserühmas osalenud Oravate lapsed ja 6-7 aastaste vanuserühmas esinenud Jäneste lapsed.  

Monday, March 16, 2015

Tõrukese luulekonkurss



Tänasel luulepäeval said esinemisõiguse parimad igast rühmast. Oravaid  esindasid Riho, Eliise, Marta, Timo, Elisabeth ja Helena. Lapsed esinesid väga hästi ja kõik nad valiti žürii poolt esindama Tõrukest Tamme Raamatukogus toimuval luulepäeval kolmapäeval 18. märtsil. Hoiame neile seal taas pöialt!









Siin nad ongi - Tõrukese parimad luuleesitajad



Thursday, March 12, 2015

Tõrukese luulevõistluse eelvoor Oravate rühmas

Tänases eelvoorus olid lapsed VÄGA TUBLID. Žürii oli tõsistes raskustes parimate väljaselgitamisel. Suur tänu kõigile, kes lastele nii vahvad luuletused välja otsisid ja selgeks õpetasid !






Siin nad ongi - meie tublid esinejad!



Ja siin  parimatest parimad -  Eliise, Riho, Elisabeth, Timo, Helena, Marten ja Marta. Nemad esindavad meie rühma esmaspäeval 16. märtsil toimuval Tõrukese luulevõistlusel. Hoiame teile pöialt!